Programma 2021
+31 6 40689884

Bekijk wat er in de omgeving te doen is op: We love Balaton, Nyitott Balaton en Nagyon Balaton

Jaarlijks wordt in de prachtige tuinen van het Festetics-kasteel de romantische komedie "Drukte om niets" van William Shakespeare opgevoerd. In 2021 vindt dit voor de 22-ste keer plaats, uiteraard uitgevoerd door Hongaarse artiesen.

Het verhaal speelt zich af in het Siciliaanse Messina en gaat over een verliefd paar, Claudio en Hero, dat over een week zal trouwen. In afwachting van hun trouwdag spannen ze samen met Don Pedro, de prins van Aragón, om hun vrienden, Beatrice en Benedick, zover te krijgen dat ze hun liefde voor elkaar bekennen. De buitenechtelijke broer van de prins, Don John, jaloers op zowel Don Pedro's macht als op zijn genegenheid voor Claudio, is van plan de toekomstige bruiloft te saboteren.

Jaarlijks in juli en augustus elke avond vanaf 20.30 uur. Bekijk het programma op de website.

In 2019 werd voor de zesde keer het KeszthelyFest georganiseerd. Dit is het meest in het oog springende zomerfestival in de West Balaton-regio. Op diverse podia wordt er muziek gespeeld en in de hele stad kunt u genieten van de platselijke gastronomische specialiteiten. Ook zal een groot aantal wijnhuizen uit de de omgeving haar nieuwste wijnen aan het publiek presenteren. Voor 2021 zijn de data nog niet bekend. Bekijk de informatie op Facebook.