Alle vakantietips
+31 6 40689884

Zou u, al is het maar voor een korte periode, uw dagelijkse zorgen willen vergeten, afstand willen nemen van het gevlieg en geren en even een rustpauze willen nemen? Beleef dan de vredige, rustige atmosfeer van het Krishna-dal. Bij het Balatonmeer bevindt zich een 260 ha. groot terrein waar ongeveer 150 Krishna-aanhangers zich gevestigd hebben en waar ze hun oorspronkelijke Indiase ecologisch verantwoorde en zelfvoorzienende levenswijze beoefenen.

Op de biofarm zijn verschillende bezienswaardigheden waaronder rustgevende siertuinen, meertjes, eilandjes en een arboretum. Pronkstuk is de prachtige tempel die u van binnen mag bekijken. Verder worden er dagelijks programma's met joga, zang, dans en theater uitgevoerd en is er een cultureel centrum met o.a. een vegetarisch restaurant. 

Om respect te tonen voor de gelovigen wordt gevraagd wordt om in gepaste kleding te komen (geen mini-rokjes of laag-decollecte), voorafgaand en tijdens het verblijf geen alcohol te nuttigen, geen vleesproducten mee te brengen en huisdieren thuis te laten en niet te roken. 

Het Krishna-dal is gevestigd in de plaats Somogyvámos. Bekijk de link: Krisna-völgy.

Vakantiehuis Balaton geeft u tips om uw verblijf in Hongarije te veraangenamen. Opvolging van deze tips geschiedt geheel op eigen risico.

Overzicht van alle Balaton Vakantie Tips: Vakantietips

Vakantiehuis 1

Vakantiehuis voor 8 personen met 4 slaapkamers. Heerlijk zwembad en een prachtig Balatonpanorama!
Info & Boeken

Vakantiehuis 2

Dubbel huis voor 4 en voor 6 personen met gemeenschappelijk zwembad.
Info & Boeken

Vakantiehuis 3

Luxe vakantiehuis voor 9 personen met 4 ruime slaapkamers en een whirpool op loopafstand van het Balatonmeer.
Info & Boeken

Vakantiehuis 4

Luxe vakantiehuis voor 10 personen met 4 slaapkamers op loopafstand van het Balatonmeer.
Info & Boeken