Gastenboek
+31 6 40689884

Hoi Wim en Mariet,

Wat een heerlijke vakantie hadden we in dit vakantiehuis! We waren met een grote groep en hebben elke dag fun gehad! De halve dag in het zwembad liggen, luieren op het gras, biertje erbij. En natuurlijk de bbq elke dag lekker opgestookt...:-) Boodschappen halen, klaar!

We zijn nog een dag naar Boedapest gegaan met de trein, cool zeg! Wel vroeg opstaan, maar dikke pret onderweg en in de stad ook, wat een stad zeg. Rondtour met de bus en daarna met de boot de Donau op.

Zeker voor herhaling vatbaar en als we weer naar Hongarije gaan horen jullie het!

Groetjes, Danny

Beste wim en mariet,

Onze vakantie was heel fijn. Huis was super, van alle gemakken voorzien! Veel aan jullie tips gehad. Erg fijn. We hebben echt genoten. We komen zeker nog een keer terug.

Groeten Familie van der Linden

Beste Wim en Mariet,

We hadden een onvergetelijke vakantie aan het Balatonmeer in Hongarije! Gewoonweg perfect voor een groot gezin zoals wij met 5 kids tussen de 9 en 16 jaar!  We hadden dan ook 2 weken schitterend weer, het water van het meer was bijna 30° en de vakantievilla was in 1 woord prachtig!!

We reden een paar keer naar het gezellige winkelstraatje in Keszthely, dat vonden vooral de meiden wel leuk!!  Verder bezochten we de grot van Tapolca waar je met een bootje doorvaart, en de burcht in Sümeg. Ook reden we een eind langs het meer tot in Balatonfüred, dan terug naar Tihany, met de overzet naar de andere kant, in Balatonföldvar even rondgewandeld en gezwommen, en dan terug naar ons huis. De kids genoten vooral van de mooie stranden en hebben zich de laatste dag ook uitgeleefd in het avonturenpark bij het Lidostrand.

Voor mezelf was het ook een echte luilekkervakantie, want we zijn bijna elke avond uit gaan eten met z'n 7-en.  Daar konden we in andere vakantieoorden alleen maar van dromen.  Maar voor de prijs moet je het hier niet laten en daar hebben we dan ook enorm van genoten! 

Al bij al dus een droomvakantie en zeker voor herhaling vatbaar!  We tellen al af naar volgend jaar!

Groetjes van Winnie, Werner, Stef, Lisa, Dennis, Lexi en Zinzi

Beste Wim en Mariet,

Voordat we bij het vakantiehuis aan het Balatonmeer aankwamen hadden we al met z'n 10-en een week lang feest gevierd op Sziget, een festival in Boedapest. Met z'n 8-en gingen we door naar het Balatonmeer. In  het vakantiehuis in Gyenesdias konden we heerlijk bijslapen, lekker eten en waren we zo het strand.

Het huis was mooi, ruim, op een rustige plek en in tien minuutjes liepen we naar het Balatonmeer. Verder was alles aanwezig, van een bubbelbad en een bbq tot een afwasmachine, allemaal heel erg prettig! Er was nog even lichte paniek toen de kraan sprong in het huis, maar gelukkig waren de overburen thuis en konden die ons prima helpen. Kortom een topvakantie! 

Groet, Jorien.

Vakantiehuis 1

Vakantiehuis voor 8 personen met 4 slaapkamers. Heerlijk zwembad en een prachtig Balatonpanorama!
Info & Boeken

Vakantiehuis 2

Dubbel huis voor 4 en voor 6 personen met gemeenschappelijk zwembad.
Info & Boeken

Vakantiehuis 3

Luxe vakantiehuis voor 9 personen met 4 ruime slaapkamers en een whirpool op loopafstand van het Balatonmeer.
Info & Boeken

Vakantiehuis 4

Luxe vakantiehuis voor 10 personen met 4 slaapkamers op loopafstand van het Balatonmeer.
Info & Boeken