wim&mariet,

Prima voor elkaar dit huis hoor. Het is ruim opgezet, is modern en vooral: dichtbij het meer! Lopend naar de supermarkt en de goedkope restaurantjes in het dorpje. De mensen kun je totaal niet verstaan, maar ze zijn heel behulpzaam allemaal. En voor de kinderen was het feest op het strand waar ze trouwens elke dag wat organiseren! Toen wij er waren was het een week wel ruim 35 graden, beetje warm maar daar wen je ook wel snel weer aan. Kortom, we hebben erg genoten in en rond jullie vakantiehuis.

Esther, Theo, Bas, Yvonne en de kids

Beste Wim,  

Wij hebben een heerlijke week gehad in Gyenesdias! Lekker ruim, modern huis dat van alle gemakken is voorzien, zelfs een jacuzzi! Door de beschutte ligging blijft het huis ook lekker koel op warme dagen. Wat ook erg fijn is, is dat er fietsen bij het huis waren. Wij hebben hier veel gebruik van gemaakt, omdat je langs het meer uitstekend kunt fietsen. We hebben bijvoorbeeld een fietstocht gemaakt naar Szigliget, een prachtig dorpje met een mooie oude ruine boven op een berg en een mooi strand aan de oever van het meer.   

Wat we echt de moeite waard vonden was de kunstmarkt in Kapolcs. Een gezellig evenement met een kwalitatief goed aanbod aan kunst en handwerk. Wij waren ook enthousiast over het Varosi strand bij Keszthely, waar de kinderen zich uitstekend vermaakt hebben op de waterglijbaan, het zwembad en de speeltoestellen. Echt een aanrader voor gezinnen met kinderen.   

Wim, we zijn erg tevreden over over jouw flexibele opstelling en uitstekende service! Als we weer naar het Balatonmeer gaan kom ik zeker bij je terug. Wat trouwens erg prettig is aan de site is de uitgebreide informatie over uitgaansmogelijkheden (de aanbevolen restaurants bijvoorbeeld zijn uitstekend). Zeker voor mensen die voor het eerst naar het Balatonmeer gaan.

Met vriendelijke groet, Erik Hof