Nieuws
+31 6 40689884

1 maart 2019 - De bekende Red Bull Air Race zal op 13 en 14 juli 2019 boven het Balatonmeer en niet in Boedapest plaatsvinden. Dit is vandaag officieel bekendgemaakt. De plaats waar het wordt gehouden: Zamárdi nabij Siófok, alwaar ook het jaarlijkse Balaton Soundfestival plaatsvindt.

Boedapest verleent niet meer de benodigde vergunningen om het evenement doorgang te laten vinden. Informatie vindt u op de website. Wij houden u op de hoogte!

22 maart 2019 - Inmiddels zijn alle deelnemers die het Volt-festival tot een succes zullen gaan maken bekend. Het festival wordt altijd aan het begin van de zomer georganiseerd, dit jaar van 26 tot 29 juni. Het vindt plaats in Sopron, tussen Wenen en het Balatonmeer. Kijk op de website voor meer informatie.

 10 februari 2019 - De Hongaarse munt, de Forint, staat vandaag op ruim 320 ten opzichte van de euro.

De Hongaren zien de buitenlandse producten duurder worden, maar daar tegenover staat dat de buitenlanders die op vakantie gaan naar Hongarije steeds meer voor hun euro-geld krijgen.

Hongarije, dat toch al tot een van de goedkoopste vakantielanden van Europa gerekend mag worden, wordt hiermee nog aantrekkelijker om er in 2018 naar toe op vakantie te gaan.

Bekijk: koers van de forint.

Vakantiehuis 1

Vakantiehuis voor 8 personen met 4 slaapkamers. Heerlijk zwembad en een prachtig Balatonpanorama!
Info & Boeken

Vakantiehuis 2

Dubbel huis voor 4 en voor 6 personen met gemeenschappelijk zwembad.
Info & Boeken

Vakantiehuis 3

Luxe vakantiehuis voor 9 personen met 4 ruime slaapkamers en een whirpool op loopafstand van het Balatonmeer.
Info & Boeken

Vakantiehuis 4

Luxe vakantiehuis voor 10 personen met 4 slaapkamers op loopafstand van het Balatonmeer.
Info & Boeken